Kendo

Any de naixement: novembre 2012
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

En Kendo és un gos molt divertit. El seu caminar és especial, perquè tot i ser petitó de mida, camina tot cofoi i segur. Sota aquesta coraça de gos “mil homes” s’amaga un gos carinyós que busca les carícies de tothom. Quan surt a passejar, si t’ajups de seguida ve perquè el toquis i si t’asseus a terra, se’t posa damunt. Amb els gossos no s’hi porta tan bé, però amb les persones és un amor de gos. Vine a conèixer el Kendo que segur que et treu un somriure!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2012
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Kendo es un perro muy divertido. Su andar es especial, porque a pesar de ser pequeñito de tamaño, anda todo contento y seguro. Bajo esta coraza de perro “echado pa’lante” se esconde un perro cariñoso que busca las caricias de todos. Cuando sale a pasear, si te agachas enseguida viene porque lo toques y si te sientas en el suelo, se te pone encima. Con los perros no se lleva tan bien, pero con las personas es un amor de perro. Ven a conocer a Kendo que seguro que te saca una sonrisa!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org