Misha

  • Any de naixament: juny 2016
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Misha és molt afectuosa i quan et veu arribar a la gatera, de seguida ve a rebre’t. La Misha és espavilada i juganera. Espera una família que vulgui estimar-la la i cuidar-la per sempre. Si t’has enamorat d’aquesta mixeta i d’aquests ulls, només et queda venir-la a veure!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2016
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Misha es muy cariñosa y cuando te ve llegar a la gatera, enseguida viene a recibirte. Misha es espabilada y juguetona. Espera una familia que quiera amarla y cuidarla para siempre. Si te has enamorado de esta gatita y de esos ojos, sólo te queda venir a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org