Prada

  • Any de naixament: abril 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Prada és una gateta adulta però molt menudeta. Té un curiós pelatge negre amb reflexos marrons. És extremadament dolça, mimosa, confiada i tendra. A més reclama carícies i atencions amb una fina i graciosa veueta. És un angelet que busca una llar on seguir demanant carícies. Vols ser tu la seva nova família?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Prada es una gatita adulta pero muy menudita. Tiene un curioso pelaje negro con reflejos marrones. Es extremadamente dulce, mimosa, confiada y tierna. Además reclama caricias y atenciones con una fina y graciosa vocecita. Es un angelito que busca un hogar donde seguir pidiendo caricias. Quieres ser tú su nueva familia?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org