Nory

  • Any de naixement: abril 2011
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Nory és una gateta molt tranquil·la, dormilega, molt dòcil i ronroneja de seguida. A més… li encanta que la raspallin! La Nory va ser operada d’un tumor maligne a la mama. L’última ecografia va revelar que ja estava bé i que no li havia fet metàstasi. És una lluitadora i ja va sent hora que pugui trobar la seva família definitiva. És tan dolça i tan bona… que es mereix trobar la felicitat ben aviat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2011
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Nory es una gatita muy tranquila, dormilona, muy dócil y ronronea enseguida. Además… le encanta que la cepillen! Nory fue operada de un tumor maligno en la mama. La última ecografía reveló que ya estaba bien y que no le había hecho metástasis. Es una luchadora y ya va siendo hora que pueda encontrar su familia definitiva. Es tan dulce y tan buena… que se merece encontrar la felicidad pronto!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org