Màgic

  • Any de naixament: abril 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Màgic és un gatet menut per a la seva edat. És positiu en immunodeficiència felina, però pot fer vida normal. És un gatet una mica tímit i sensible, però alhora molt carinyós i li agrada molt el contacte físic amb les persones i les carícies. És un gat tranquil i equilibrat que busca un entorn també tranquil compartit amb una persona o família respectuosa, i que tinguin en compte la seva sensibilitat. Vine a veure’l que segur que t’hi enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Màgic es un gatito pequeña para su edad. Es positivo en inmunodeficiencia felina, pero puede hacer vida normal. Es un gatito un poco tímido y sensible, pero a la vez muy cariñoso y le gusta mucho el contacto físico con las personas y las caricias. Es un gato tranquilo y equilibrado que busca un entorno también tranquilo compartido con una persona o familia respetuosa, y que tengan en cuenta su sensibilidad. Ven a verlo que seguro que te enamoras!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org