Jay

  • Any de naixament: abril 2013
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Jay va ser trobat amb una ferida al coll que cada cop està millor. Un bonic siamès molt dòcil i bo que ningú ha reclamat. Tot i haver patit, és tranquil i molt amigable. Aquest bonic busca família. Necessita ser cuidat i estimat com mereix. I si la mirada del Jay t’ha captivat… només has de venir a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2013
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Jay fue encontrado con una herida en el cuello que cada vez está mejor. Un bonito siamés muy dócil y bueno que nadie ha reclamado. A pesar de haber sufrido, es tranquilo y muy amigable. Este bonito busca familia. Necesita ser cuidado y amado como merece. Y si la mirada de Jay te ha cautivado… sólo tienes que venir a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org