Queen

  • Any de naixament: juny 2018
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Queen és una gateta mimosa i bona. Les fotografies són del primer dia que va arribar i ara ja no duu el cascavell. Té problemes de maluc i la seva alimentació ha de ser gastrointestinal degut a problemes d’estrenyiment. Actualment no podem baixar-la a la gatera per les diferències de pinso. Tenim a la Queen en un espai reduït i és per això que ens urgeix trobar una llar on ella pugui ser més lliure. Busquem per a ella una adopció solidària que li pugui donar tot el que fins ara no ha tingut. La vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juny 2018
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Queen es una gatita mimosa y buena. Las fotografías son el primer día que llegó y ahora ya no lleva el cascabel. Tiene problemas de cadera y su alimentación debe ser gastrointestinal debido a problemas de estreñimiento. Actualmente no podemos bajarla a la gatera por las diferencias de pienso. Tenemos a Queen en un espacio reducido y es por eso que nos urge encontrar un hogar donde ella pueda ser más libre. Buscamos para ella una adopción solidaria que le pueda dar todo lo que hasta ahora no ha tenido. ¿La quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org