Duque

Any de naixement: setembre 2014
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

Vam recollir el Duque en molt mal estat de salut. Tenia tantes lleganyes als ulls, que quasi no els podia obrir. Tenia una leishmània sense controlar i problemes de pell. Però el canvi en poc temps és espectacular. Duque ha millorat moltíssim i ja està llest per tenir una família. És un gos molt agraït. Quan el treus de passeig, no sap com donar les gràcies. Sempre busca la teva mà per rebre carícies i busca atencions sempre que pot. És tant afectuós!! La seva vida no ha estat fàcil. Però sabem que quan tingui una bona llar, oblidarà el passat! Vine a conèixer el Duque!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2014
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Recogimos a Duque en muy mal estado de salud. Tenía tantas legañas en los ojos que casi no los podía abrir. Tenía una leishmania sin controlar y problemas de piel. Pero el cambio en poco tiempo ha sido espectacular. Duque ha mejorado muchísimo y ya está listo para tener una familia. Es un perro muy agradecido. Cuando lo sacas de paseo, no sabe cómo dar las gracias. Siempre busca tu mano para recibir caricias y busca atenciones siempre que puede. Es tanto cariñoso!! Su vida no ha sido fácil. Pero sabemos que cuando tenga un buen hogar, olvidará el pasado! Ven a conocer a Duque!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org