Gordo

Any de naixement: juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El Gordo, que va venir amb la Bela, no tenia un futur gaire prometedor. Per sort, abans d’abandonar-lo o alguna cosa pitjor, ha pogut venir fins al refugi on tindrà una segona oportunitat de ser feliç i tenir una vida digne. És molt bo amb les persones. Necessita una família amb paciència i experiència en gossos de caràcter fort. Si vols ajudar al Gordo, vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2016
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Gordo, que vino con Bela, no tenía un futuro muy prometedor. Por suerte, antes de abandonarlo o algo peor, ha podido venir hasta el refugio donde tendrá una segunda oportunidad de ser feliz y tener una vida digna. Es muy bueno con las personas. Necesita una familia con paciencia y experiencia en perros de carácter fuerte. Si quieres ayudar a Gordo, ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org