Kewi

Any de naixement: abril 2011
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

El Kewi va arribar en un estat de salut molt deplorable. Una llàstima veure els seus ullets que només reclamaven amor. És positiu a leishmània, el tractament li està funcionant bé i cada dia està una mica millor. La seva salut millora, però el seu estat anímic no. Està trist i apàtic. Necessita una llar amb urgència. Una llar on recuperar-se i retrobar les ganes de viure. És molt bo i tranquil. S’ho deixa fer tot i li encanten les carícies. Vine a veure el Kewi! Potser ets el seu angel de la guarda que està esperant.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2011
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Kewi llegó en un estado de salud muy deplorable. Una lástima ver sus ojitos que sólo reclamaban amor. Es positivo en leishmania, el tratamiento le está funcionando bien y cada día está un poco mejor. Su salud mejora, pero su estado anímico no. Está triste y apático. Necesita un hogar con urgencia. Un hogar donde recuperarse y reencontrar las ganas de vivir. Es muy bueno y tranquilo. Se lo deja hacer todo y le encantan las caricias. Ven a ver a Kewi! Quizás eres su ángel de la guarda que está esperando.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org