Macondo

Any de naixement: setembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

El Macondo és un gos molt bo i juganer. Li encanta reclamar carícies cada cop que algun treballador o voluntari entra al seu pati. És molt sociable amb altres gossos. Conviu amb una manada i juga molt. Vine a conèixer el Macondo i veuràs com no et deixa indiferent!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Macondo es un perro muy bueno y juguetón. Le encanta reclamar caricias cada vez que algún trabajador o voluntario entra en su patio. Es muy sociable con otros perros. Convive con una manada y juega mucho. Ven a conocer a Macondo y verás como no te deja indiferente!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org