Lio

  • Any de naixament: maig 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’amor té el color taronja i es diu Lio. És difícil fer-li fotos perquè constantment se t’apropa, corre per a refregar-se, t’abraça, se’t puja a sobre literalment. És un gat extremadament carinyós. Fa dies i dies que espera la seva oportunitat. Entre tant de cadell no té gaire visibilitat, però us assegurem que és un gat increïble. Vine a veure’l al refugi i deixa’t acaronar per ell. Segur que t’hi enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

El amor tiene color naranja y se llama Lio. Es difícil hacerle fotos porque constantemente se te acerca, corre para restregarse, te abraza, te sube encima literalmente. Es un gato extremadamente cariñoso. Hace días y días que espera su oportunidad. Entre tanto cachorro no tiene mucha visibilidad, pero os aseguramos que es un gato increíble. Ven a verlo en el refugio y déjate acariciar por él. Seguro que te enamoras!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org