Maverick

Any de naixement: Setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Mitjà

La mirada del Maverick parla per si sola. Un gos jove d’expressió trista i moltes pors, que vam trobar lligat a prop d’un supermercat. El Maverick és tot dolçor. Si no et coneix es mostra tímid i espantadís, però si tens una mica de paciència i surts amb ell a fer una volta, es va animant de mica en mica, mou la cueta i et fa petons. 

Un pelut tan bo i dòcil com ell no mereix passar ni un minut més en una gàbia. Necessita una bona família amb la que descobrir l’alegria i la felicitat. Volem que aviat s’esborri aquesta carona trista i pugui ser un gos feliçment adoptat per una bona família. Molta sort petit!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Septiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Pill Bull Terrier
Tamaño: Mediano

La mirada de Maverick habla por sí sola. Un perro joven de expresión triste y con muchos miedos, que encontramos atado cerca de un supermercado. Maverick es todo dulzura. Si no te conoce se muestra tímido y asustadizo, pero si tienes un poco de paciencia y sales con él a dar una vuelta, se va animando poco a poco, mueve la colita y te da besitos.

Un peludo tan bueno y dócil como él no merece pasar ni un minuto más en una jaula. Necesita una buena familia con la que descubrir la alegría y la felicidad. Queremos que pronto se borre esta carita triste y pueda ser un perro felizmente adoptado por una buena familia. ¡Mucha suerte pequeño!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org