Campoamor

Any de naixement: maig 2013
Sexe: Femella
Raça: Podenco
Mida: Petit

A aquesta princesa la vam recollir a Granollers. Dèbil, bruta i plena de paparres i puces. Ara té tot el cos ple de ferides de la gran quantitat de paparres que tenia. És positiva a leishmània, però ja ha començat el tractament i cada dia està millor. Les ferides també se li van curant. Campoamor és de mida petita. Pesa 7 quilos i mig. És sociable amb altres gossos i molt dolça i sensible. Quan passeja, ho fa tranquil·lament al teu costat. Gaudint de tot el que va trobant pel camí. Busquem una família per ella. Ho mereix molt. Ja ha patit massa en aquesta vida… La vols ajudar a tenir una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2013
Sexo: Hembra
Raza: Podenco
Tamaño: Pequeño

A esta princesa la recogimos en Granollers. Débil, sucia y llena de garrapatas y pulgas. Ahora tiene todo el cuerpo lleno de heridas de la gran cantidad de garrapatas que tenía. Es positiva en leishmania, pero ya ha comenzado el tratamiento y cada día está mejor. Las heridas también se le están curando. Campoamor es de tamaño pequeño. Pesa 7 kilos y medio. Es sociable con otros perros y muy dulce y sensible. Cuando pasea, lo hace tranquilamente a tu lado. Disfrutando de todo lo que va encontrando por el camino. Buscamos una familia para ella. Lo merece mucho. Ya ha sufrido demasiado en esta vida… La quieres ayudar a tener una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org