Cedy

Any de naixement: maig 2020
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Cedy és un gos molt sociable amb altres gossos. Conviu amb mascles i femelles al pati i es porta súper bé amb tots. Quan surt a passeig té moltes ganes de jugar i divertir-se. És un cadellot que encara no ha acceptat que la seva família l’ha deixat d’estimar. Amb la gent és afectuós. Quan et veu, tots els seus sentiments exploten a la cerca d’atencions! Vine a conèixer-lo! Segur que t’hi enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2020
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Cedy es un perro muy sociable con otros perros. Convive con machos y hembras en el patio y se lleva súper bien con todos. Cuando sale a paseo tiene muchas ganas de jugar y divertirse. Es un cachorro que todavía no ha aceptado que su familia lo ha dejado de querer. Con la gente es cariñoso. Cuando te ve, todos sus sentimientos explotan en busca de atenciones! Ven a conocerlo! Seguro que te enamoras!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org