Rocky

Any de naixement: març 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

En Rocky és un pelut amb moltes ganes de viure i estimar. Conviu amb mascles i femelles i s’hi porta molt bé. L’adaptació al refugi no l’ha portat gaire bé. Perdre-ho tot no és fàcil, però amb molt d’amor aconseguirem que sigui el més feliç possible fins que trobi una llar. Amb la gent és molt amorós. En Rocky és simpàtic i es pot adaptar molt bé a qualsevol família. Es fa estimar molt! Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Rocky es un peludo con muchas ganas de vivir y amar. Convive con machos y hembras y se lleva muy bien con todos. La adaptación al refugio no la lleva demasiado bien. Perderlo todo no es fácil, pero con mucho amor conseguiremos que sea lo más feliz posible hasta que encuentre un hogar. Con la gente es muy amoroso. Rocky es simpático y se puede adaptar muy bien a cualquier familia. Se hace querer mucho! Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org