Yoda

Any de naixement: febrer 2018
Sexe: Mascle
Raça: Pastor Belga Laeknois
Mida: Mitjà

En Yoda és un gos molt llest i actiu. Tant, que la gàbia l’està consumint. Veiem com mira les quatre parets sense entendre que fa ell sòl sense poder sortir a gaudir del món. Amb la gent és molt afectuós. Quan surt a passeig, ho fa al 200%. Però de seguida que portes una estona amb ell, es comença a relaxar. Tot és dels nervis d’estar tancat dins la gàbia i de les hores que passa darrere les reixes… Busquem una bona família per ell, que li pugui donar tot el que necessita. És molt simpàtic i divertit i no podem permetre que perdi aquesta alegria de viure per culpa d’estar aïllat en una gàbia. Vine a ajudar-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2018
Sexo: Macho
Raza: Pastor Belga Laeknois
Tamaño: Mediano

Yoda es un perro muy listo y activo. Tanto, que la jaula lo está consumiendo. Vemos como mira las cuatro paredes sin entender que hace él solo sin poder salir a disfrutar del mundo. Con la gente es muy cariñoso. Cuando sale a paseo, lo hace al 200%. Pero enseguida que llevas un rato con él, se empieza a relajar. Todo es de los nervios de estar encerrado en la jaula y de las horas que pasa detrás de las rejas… Buscamos una buena familia para él, que le pueda dar todo lo que necesita. Es muy simpático y divertido y no podemos permitir que pierda esta alegría de vivir por culpa de estar aislado en una jaula. Ven a ayudarle!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org