Mia

Any de naixement: gener 2020
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

La Mia va ser trobada voltant pels carrers amb un altre gos. Ningú l’ha reclamada. És una gossa joveneta i molt divertida. És una cadell en estat pur. Energètica, juganera i simpàtica. Conviu a la gàbia amb un altre gos, així que és sociable i es porta bé amb altres gossos. No volem que creixi al refugi i perdi aquesta alegria de viure que té. Vine a conèixer a la Mia! Potser tu pots ser la seva família definitiva!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2020
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Mia fue encontrada sola por las calles con otro perro. Nadie la ha reclamado. Es una perra jovencita y muy divertida. Es una cachorro en estado puro. Energética, juguetona y simpática. Convive en la jaula con otro perro, así que es sociable y se lleva bien con otros perros. No queremos que crezca en el refugio y pierda esta alegría de vivir que tiene. Ven a conocer a Mia! Quizás tú puedes ser su familia definitiva!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org