Miguelito

Any de naixement: maig 2011
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Miguelito va venir amb altres gossos d’un síndrome de Noé. En aquests casos, els animals solen viure en unes condicions deplorables, mancats de qualsevol opció de socialització. És per això que en Miguelito va arribar al refugi amb molta por i sense deixar-se tocar. Poc a poc i gràcies al treball dels educadors, ja ha començat a confiar en la gent i ja accepta les carícies. Però encara no sap passejar amb corretja. Mai ha sabut què era una corretja de passeig fins ara. Busquem una família per ell que tingui paciència amb els seus ritmes d’evolució i li deixi l’espai i confiança necessaris per confiar en les persones i aprendre a ser un gos feliç que pugui passejar per qualsevol lloc amb tranquilitat. Vine a veure el Miguelito!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2011
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Miguelito vino con otros perros de un síndrome de Noé. En estos casos, los animales suelen vivir en unas condiciones deplorables, carentes de cualquier opción de socialización. Es por ello que Miguelito llegó al refugio con mucho miedo y sin dejarse tocar. Poco a poco y gracias al trabajo de los educadores, ya ha empezado a confiar en la gente y ya acepta las caricias. Pero aún no sabe pasear con correa. Nunca ha sabido que era una correa de paseo hasta ahora. Buscamos una familia para él que tenga paciencia con sus ritmos de evolución y le deje el espacio y confianza necesarios para confiar en las personas y aprender a ser un perro feliz que pueda pasear por cualquier lugar con tranquilidad. Ven a ver a Miguelito!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org