Gastón

  • Any de naixament: maig 2016
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Gastón va arribar en molt mal estat. El van atropellar i el seu estat no era gaire bo. Però amb paciència i amor el Gastón s’ha recuperat i ara és un gat tranquil, molt manso i carinyós. És un gat que s’adapta i es fa estimar. És un pèl tímid al principi, però quan ja et coneix només et demanarà carícies. Vine a conèixer el Gastón!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2016
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Gastón llegó en muy mal estado. Lo atropellaron y su estado no era muy bueno. Pero con paciencia y amor Gastón se ha recuperado y ahora es un gato tranquilo, muy manso y cariñoso. Es un gato que se adapta y se hace querer. Es algo tímido al principio, pero cuando ya te conoce sólo te pedirá caricias. Ven a conocer el Gastón!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org