Fiku

  • Any de naixament: maig 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Fiku és juganer, decidit, divertit i molt espavilat. Li agrada molt estar en companyia de la gent, que li facin carícies i estiguin per ell. És un gat dòcil que enamora. Un home el va trobar a la seva terrassa, però se’l podia quedar i ens el va portar. Potser el Fiku ja buscava una família quan es va presentar en aquella casa. Fiku, aviat et trobarem aquella llar que tan busques! Vine a conèixer el Fiku! Segur que t’enamores d’ell!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Fiku es juguetón, decidido, divertido y muy listo. Le gusta mucho estar en compañía de la gente, que le den caricias y estén por él. Es un gato dócil que enamora. Un hombre lo encontró en su terraza, pero se lo podía quedar y nos lo trajo. Quizás Fiku ya buscaba una familia cuando se presentó en aquella casa. Fiku, pronto te encontraremos aquel hogar que tanto buscas! Ven a conocer a Fiku! Seguro que te enamoras de él!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org