Tuck

Any de naixement: juny 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

Al Tuck el vam trobar al bosc sol, lligat a un arbre. Estava totalment aterrit. No podem ni imaginar el que va passar. No sabem quantes hores va passar sol. No sabem quins motius van portar al seu propietari a fer-li això, però si sabem que és l’acte més covard i cruel del món. Va arribar molt espantant i desconfiat. Però per fi el Tuck s’ha adonat que amb nosaltres, res dolent li pot passar. Hem descobert un gos simpàtic i alegre. Al que li agraden les carícies i les atencions.

Vine a conèixer el Tuck i a ensenyar-li què és ser estimat de veritat!

Tuck, tu ja has après a mirar endavant com els valents! Ara ens toca a nosaltres cuidar-te i estimar-te fins que una meravellosa família et vingui a buscar.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

A Tuck lo encontramos en el bosque solo, atado a un árbol. Estaba totalmente aterrado. No podemos ni imaginar lo que pasó. No sabemos cuántas horas pasó solo. No sabemos qué motivos llevaron a su propietario a hacerle eso, pero si sabemos que es el acto más cobarde y cruel del mundo. Llegó muy asustando y desconfiado. Pero por fin Tuck se ha dado cuenta de que con nosotros, nada malo le puede pasar. Hemos descubierto un perro simpático y alegre. Al que le gustan las caricias y los cuidados.

Ven a conocer a Tuck y a enseñarle qué es ser amado de verdad!

Tuck, tú ya has aprendido a mirar adelante como los valientes! Ahora nos toca a nosotros cuidarte y amarte hasta que una maravillosa familia venga a buscarte.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org