Nyx

Any de naixement: juny 2019
Sexe: Mascle
Raça: Boxer
Mida: Mitjà

Aquest preciós bòxer és tot un amor. És molt afectuós amb la gent, tendre i molt educat. Passeja molt bé i li encanta rebre tot tipus d’atencions. Té un color espectacular i una carona que enamora. Si la mirada del Nyx t’ha robat el cor, vine a veure’l! Nyx, no entenem com ningú t’ha reclamat. T’han trencat el cor i t’has vist sol en un refugi per animals abandonats, però no pateixis gens, trobaràs aviat la felicitat màxima.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: juny 2019
Sexo: Macho
Raza: Boxer
Tamaño: Mediano

Este precioso boxer es todo un amor. Es muy cariñoso con la gente, tierno y muy educado. Pasea muy bien y le encanta recibir todo tipo de atenciones. Tiene un color espectacular y una carita que enamora. Si la mirada de Nyx te ha robado el corazón, ven a verlo! Nyx, no entendemos como nadie te ha reclamado. Te han roto el corazón y te has visto solo en un refugio para animales abandonados, pero no sufras, encontrarás pronto la felicidad máxima.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org