Odin

Any de naixement: març 2020
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

L’Odin és un gos enèrgic, però molt obedient a la vegada. Té molt bon caràcter, sempre content i amb ganes de sortir a passeig. És un dels nostres potencialment amorosos gossos sensibles i plens d’amor. L’Odin busca una llar. A la gàbia ho està passant molt malament. Odin, trobarem per tu una família amb la qual viuràs mil aventures! Seràs tan feliç que oblidaràs de seguida que un dia et varen deixar d’estimar. Vols ser tu qui li doni una segona oportunitat a l’Odin?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: març 2020
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Odin es un perro enérgico, pero muy obediente a la vez. Tiene muy buen carácter, siempre contento y con ganas de salir a paseo. Es uno de nuestros potencialmente amorosos perros sensibles y llenos de amor. Odin busca un hogar. En la jaula lo está pasando muy mal. Odin, encontraremos para ti una familia con la que vivirás mil aventuras! Serás tan feliz que olvidarás enseguida que un día te dejaron de amar. ¿Quieres ser tú quien le dé una segunda oportunidad a Odin?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org