Azo

Any de naixement: juny 2019
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

L’Azo és un gos molt afectuós amb la gent i tot i la seva gran mida, passeja molt bé sense estirar la corretja. D’ell us podem dir que és molt noble i educat. I sobretot, que té moltíssimes ganes de tenir una família. Són 54 quilos d’amor pur. La seva carona enamora, però el seu gran cor, encara més. Vine a conèixer l’Azo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2019
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Azo es un perro muy cariñoso con la gente y a pesar de su gran tamaño, pasea muy bien sin estirar la correa. De él podemos decir que es muy noble y educado. Y sobre todo, que tiene muchísimas ganas de tener una familia. Son 54 kilos de amor puro. Su carita enamora, pero su gran corazón, aún más. Ven a conocer la Azo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org