Dexter

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Doberman Pincher
Mida: Mitjà

El Dexter, junt amb el Siri, van arribar al refugi a mans dels seus propietaris que no podien cuidar més d’ells. Són dos Dòberman preciosos que sempre han estat junts. Tenen un caràcter espectacular, molt afectuosos i juganers. Entre ells es porten molt bé. Passegen genial i amb la gent són un amor. Busquem una bona família per ells. De cop el seu món ha canviat. De viure entre cotons a viure en un refugi per animals abandonats. És dur per ells. Per ells i per tots els animals que veuen de cop trencada la seva vida. Vols ajudar-los? Vine a conèixer-los!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2018
Sexo: Macho
Raza: Doberman Pincher
Tamaño: Mediano

Dexter, junto con Siri, llegaron al refugio a manos de sus propietarios que no podían cuidar más de ellos. Son dos Doberman preciosos que siempre han estado juntos. Tienen un carácter espectacular, muy cariñosos y juguetones. Entre ellos se llevan muy bien. Pasean genial y con la gente son un amor. Buscamos una buena familia para ellos. De golpe su mundo ha cambiado. De vivir entre algodones a vivir en un refugio para animales abandonados. Es duro para ellos. Para ellos y para todos los animales que de repente ven rota su vida. ¿Quieres ayudarles? Ven a conocerlos!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org