Bad Bunny

  • Any de naixament: gener 2021
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Bad Bunny és un gat molt dolç, molt bo i molt mimós. També ha superat la panleucopènia i ja està preparat per trobar adopció. Tot i això, recomanem que, si es tenen altres gats, s’haurien de prendre algunes mesures durant els primers dies com tenir-lo separat o vacunar als gats de casa.

El Bad Bunny i un gran nombre de cadells de gat us esperen al refugi. Es moren de ganes de trobar adoptant, una família que els estimi i els cuidi. Un espai per ells, una nova vida! Els cadells del refugi encara no saben què és un llar. Els vols ajudar a descobrir què és sentir-se estimat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: gener 2021
  • Sexo: Mascle
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Bad Bunny es un gato muy dulce, muy bueno y muy mimoso. También ha superado la panleucopenia y ya está preparado para encontrar adopción. Sin embargo, recomendamos que, si se tienen otros gatos, se deberían tomar algunas medidas durante los primeros días como tenerlo separado o vacunar a los gatos de casa.

Bad Bunny y un gran número de cachorros de gato te esperan en el refugio. Se mueren de ganas de encontrar adoptante, una familia que los quiera y los cuide. Un espacio para ellos, una nueva vida! Los cachorros del refugio aún no saben qué es un hogar. Los quieres ayudar a descubrir qué es sentirse amado?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org