Drew

  • Any de naixament: juny 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Drew és un gat molt tranquil i jovenet. Però encara està una mica espantat… segurament amb la seva curta edat ja ha viscut alguna experiència desagradable. Però com que té un fons molt dòcil, segur que aviat apren que la vida dóna segones oportunitats. Vols ajudar el Drew? Vine a veure’l! Segur que t’enamores dels seus ulls de color de mel!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2019
  • Sexo: Mascle
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Drew es un gato muy tranquilo y jovencito. Pero todavía está un poco asustado… seguramente con su corta edad ya ha vivido alguna experiencia desagradable. Pero como tiene un fondo muy dócil, seguro que pronto aprende que la vida da segundas oportunidades. Quieres ayudar a Drew? Ven a verlo! Seguro que te enamoras de sus ojos color de miel!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org