Lovely

  • Any de naixament: juliol 2016
  • Sexe: Femella
  • Raça: Siamesa
  • Mida: Mitjà

La Lovely és una gateta siamesa molt afectuosa i mansa. Va ser trobada fa unes setmanes a Santa Maria de Palautordera i ningú l’ha reclamat. No ho entenem… una gateta tan dòcil, tan bona… Si estàs pensant en incorporar un gatet a la teva família, no descartis als adults! Són una amor i més tranquils! La Lovely t’espera! Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2016
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Siamesa
  • Tamaño: Mediano

Lovely es una gatita siamesa muy cariñosa y mansa. Fue encontrada hace unas semanas en Santa Maria de Palautordera y nadie la ha reclamado. No lo entendemos… una gatita tan dócil, tan buena… Si estás pensando en incorporar un gatito a su familia, no descartes a los adultos! Son una amor y más tranquilos! La Lovely te espera! Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org