Bicho

Any de naixement: desembre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Podenco
Mida: Petit

El Bicho ha entrat al refugi a mans dels seus propietaris que no podien cuidar més d’ell. El pobre Bicho s’ha quedat molt trist… És un gos molt afectuós i sociable amb altres gossos. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja i és de mida mitjana-petita (pesa 8 quilos i mig). Té una carona que enamora. Ens trenca el cor veure els seus ulls que reclamen més afecte del que li podem donar… Per això busquem la millor llar del món per ell. Vols ser tu qui li doni una segona oportunitat al Bicho? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2015
Sexo: Macho
Raza: Podenco
Tamaño: Pequeño

Bicho ha entrado en el refugio a manos de sus propietarios que no podían cuidar más de él. El pobre Bicho se ha quedado muy triste… Es un perro muy cariñoso y sociable con otros perros. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la correa y es de tamaño medio-pequeño (pesa 8 kilos y medio). Tiene una carita que enamora. Nos rompe el corazón ver sus ojos que reclaman más cariño de lo que le podemos dar… Por eso buscamos el mejor hogar del mundo para él. ¿Quieres ser tú quien le dé una segunda oportunidad a Bicho? Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org