Gandalf

Any de naixement: juliol 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

Vam recollir al Gandalf a Santa Eulàlia de Ronçana, però ningú l’ha reclamat. És un gos molt bo. Actiu, però obedient a la vegada. Amorós amb la gent i amb moltes ganes d’estimar i formar part d’una família. Una família de veritat, una de les que no abandona. Durant el passeig sempre està atent a tot i va al teu costat sense estirar gaire de la corretja.

Gandalf, sabem que ho has passat malament. Però la culpa no és teva. És culpa de la falta de responsabilitat i empatia de les persones que et van deixar al carrer. Per sort, ara estàs amb nosaltres i vetllarem per donar-te tot l’afecte del món fins que algú t’adopti. Si vols conèixer al guapo de Gandalf, vine a veure’l! 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Recogimos a Gandalf en Santa Eulàlia de Ronçana, pero nadie lo ha reclamado. Es un perro muy bueno. Activo, pero obediente a la vez. Amoroso con la gente y con muchas ganas de amar y formar parte de una familia. Una familia de verdad, una de las que no abandona. Durante el paseo siempre está atento a todo y se queda a tu lado sin estirar demasiado de la correa.

Gandalf, sabemos que lo has pasado mal. Pero la culpa no es tuya. Es culpa de la falta de responsabilidad y empatía de las personas que te dejaron en la calle. Por suerte, ahora estás con nosotros y trabajaremos para darte todo el cariño del mundo hasta que alguien te adopte. Si quieres conocer al guapo de Gandalf, ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org