Farruco

  • Any de naixament: juliol 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Farruco és bo, tranquil i sociable amb altres gats. És un amor de gat! És molt jovenet perquè comenci la seva vida a la gatera. Volem que trobi aviat una família i pugui saber què és estar en una llar i ser estimat. Vols ajudar el Farruco? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Farruco es bueno, tranquilo y sociable con otros gatos. Es un amor de gato! Es muy jovencito para que comience su vida en la gatera. Queremos que encuentre pronto una familia y pueda saber qué es estar en un hogar y ser amado. Quieres ayudar a Farruco? Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org