Kesha

  • Any de naixament: maig 2020
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Kesha és positiva en immunodeficiència felina. Va arribar al refugi amb un cadell que ja ha estat adoptat. És una gateta tranquil·la i independent, tot i que si li fas carícies tampoc et diu que no. També tolera bé els altres gats de la gatera. És molt bonica! I tot i que sempre fa cara d’estar enfadada, és un encant de gata! Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: maig 2020
  • Sexo: Femella
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Kesha es positiva en inmunodeficiencia felina. Llegó al refugio con un cachorro que ya ha sido adoptado. Es una gatita tranquila e independiente, aunque si le haces caricias tampoco te dice que no. También tolera bien los otros gatos de la gatera. Es muy bonita! Y aunque siempre pone cara de estar enfadada, es un encanto de gata! Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org