Ombra

  • Any de naixament: juliol 2011
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’Ombra és doble positiva: en immunodeficiència felina i leucèmia. Però pot fer vida normal. També és molt primeta. És afectuosa i amorosa, amb altres gats també molt bé. Va arribar molt bruta i ja li faltava l’ull esquerre. Esperem que algú li pugui donar una oportunitat perquè és molt tranquil·la i bona gata. Es mereix tenir un final digne i poder gaudir d’una llar i una família que estigui amb ella i l’estimi. Vols regalar-li això a l’Ombra?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juliol 2011
  • Sexo: Femella
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Ombra es doble positiva: en inmunodeficiencia felina y leucemia. Pero puede hacer vida normal. También es muy delgada. Es cariñosa y amorosa, con otros gatos también muy bien. Llegó muy sucia y ya le faltaba el ojo izquierdo. Esperamos que alguien le pueda dar una oportunidad porque es muy tranquila y buena gata. Se merece tener un final digno y poder disfrutar de un hogar y una familia que esté con ella y la quiera. Quieres regalarle esto a Ombra?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org