Roc

Any de naixement: gener 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mastí espanyol
Mida: Gran

El Roc va arribar amb el seu amic Tro. Tots dos en mans del seu propietari que no els podia cuidar més. En Roc és un gos fantàstic, ple de vida i d’amor. Es porta bé amb mascles i femelles. Conviu al pati amb altres gossos i s’ho passa molt bé amb ells. Però ell necessita més, necessita una família de veritat. Nosaltres només hem de ser per ell un pont cap a la felicitat.
Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja i amb la gent és molt amorós. Vols venir a conèixer el Roc?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2016
Sexo: Macho
Raza: Mastín español
Tamaño: Grande

Roc llegó con su amigo Tro. Ambos en manos de su propietario que no les podía cuidar más. Roc es un perro fantástico, lleno de vida y de amor. Se lleva bien con machos y hembras. Convive en el patio con otros perros y se lo pasa muy bien con ellos. Pero él necesita más, necesita una familia de verdad. Nosotros sólo tenemos que ser para él un puente hacia la felicidad. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la correa y con la gente es muy amoroso. ¿Quieres venir a conocer a Roc?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org