Sisi

  • Any de naixament: juny 2007
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Sisi va arribar al refugi molt primeta. Era pell i ossos i tenia una ferida a la pota. Setmanes després ha guanyat pes i ja està molt millor! La Sisi ja ha estat esterilitzada i aviat la introduirem a la gatera. Seria ideal que pogués trobar una família abans de fer aquesta transició. La Sisi és una gateta sènior d’uns 14 anys aproximadament. És dòcil, afectuosa i molt tranquil·la. Esperem que amb aquesta edat no hagi de passar per l’estrés de la gatera. La vols ajudar? Segur que agaraïrà que algú es fixi en ella.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juny 2007
  • Sexo: Femella
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Sisi llegó al refugio muy delgada. Era piel y huesos y tenía una herida en la pata. Semanas después ha ganado peso y ya está mucho mejor! Sisi ya ha sido esterilizada y pronto la introduciremos en la gatera. Sería ideal que pudiera encontrar una familia antes de hacer esta transición. Sisi es una gatita senior de unos 14 años aproximadamente. Es dócil, cariñosa y muy tranquila. Esperamos que con esta edad no tenga que pasar por el estrés de la gatera. La quieres ayudar? Seguro que agradecerá que alguien se fije en ella.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org