Tundra

  • Any de naixament: juliol 2017
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Tundra és una gata molt dolça i equilibrada. Té uns ulls tan exòtics que enamora! A més és molt tranquil·la. Encara no ha entrat a la gatera i preferim que no ho faci per estalviar-li l’estrés de la novetat. Tant de bo pogués trobar una família abans! Vols ajudar a la Tundra? Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2017
  • Sexo: Femella
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Tundra es una gata muy dulce y equilibrada. Tiene unos ojos tan exóticos que enamora! Además es muy tranquila. Todavía no ha entrado en la gatera y preferimos que no lo haga para ahorrarle el estrés de la novedad. Ojalá pudiera encontrar una familia antes! ¿Quieres ayudar a Tundra? Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org