Poison

  • Any de naixament: agost 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Poison és una gateta de 2 anys, positiva en FIV. Va arribar amb una ferida al front, però se li ha anat curant. (El color groc al seu cap és pel iode amb el que se li fan les cures).

Aquesta mixeta és molt bona, tranquil·la, carinyosa, discreta. Un amor. Es mereix una família que l’estimi tal com és. Si li dónes una mica d’amor, ella te’l tornarà multiplicat per 10! Com la Poison, estem rebent molts gats amb immunodeficiència felina, però cap adopció… la majoria són gats super bons i dòcils. Esperem que aviat els arribi la sort a ells també. Vine a conèixer a la Poison!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2019
  • Sexo: Femella
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Poison es una gatita de 2 años, positiva en FIV. Llegó con una herida en la frente, pero se le ha ido curando. (El color amarillo en su cabeza es por yodo con el que se le hacen los cuidados).

Esta gatita es muy buena, tranquila, cariñosa, discreta. Un amor. Se merece una familia que la quiera tal como es. Si le das un poco de amor, ella te lo volverá multiplicado por 10! Como Poison, estamos recibiendo muchos gatos con inmunodeficiencia felina, pero ninguna adopción… la mayoría son gatos super buenos y dóciles. Esperamos que pronto les llegue la suerte a ellos también. Ven a conocer a Poison!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org