Puzy

  • Any de naixament: maig 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Puzy és un gat que enganya molt. Té un aspecte imponent, però és un gat boníssim! Va arribar al refugi molt malament, però és un petit guerrer que ha sabut donar-li la volta a la vida i ara està guapíssim! Degut a l’estat com va arribar ara necessita una pastilla diària. Però què és això davant de tot el que ell ha passat? La recompensa del seu amor és immensa i es mereix trobar una família que li permeti oblidar tot el que ha viscut fins ara. Vine a conèixer el Puzy! Segur que t’hi enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Puzy es un gato que engaña mucho. Tiene un aspecto imponente, pero es un gato buenísimo! Llegó al refugio muy mal, pero es un pequeño guerrero que ha sabido darle la vuelta a la vida y ahora está guapísimo! Debido al estado como llegó ahora necesita una pastilla diaria. Pero qué es esto ante todo lo que él ha pasado? La recompensa de su amor es inmensa y se merece encontrar una familia que le permita olvidar todo lo que ha vivido hasta ahora. Ven a conocer a Puzy! Seguro que te enamoras!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org