Qiti

  • Any de naixament: juliol 2016
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Qiti va arribar amb les seves 3 cadelletes que ja han estat adoptades. I ara, com sempre, queda ella… la mare. La Qiti és mansa, bona i tranquila. Esperem que tingui la mateixa sort que les seves filles perquè mereix trobar una família que l’estimi. Ara s’ha quedat ben sola a l’espera de ser introduïda a la gatera… No volem que estigui sola gaire temps. Vols ajudar a la Qiti?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2016
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Qiti llegó con sus 3 cachorros que ya han sido adoptadas. Y ahora, como siempre, queda ella… la madre. Qiti es mansa, buena y tranquila. Esperamos que tenga la misma suerte que sus hijas porque merece encontrar una familia que la quiera. Ahora se ha quedado muy sola a la espera de ser introducida en la gatera… No queremos que esté sola mucho tiempo. ¿Quieres ayudar a Qiti?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org