Wutu

  • Any de naixament: juliol 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Wutu és una altra mami que s’ha quedat soleta després que tots els seus cadells ja s’han adoptat. Les mamis també tenen dret a tenir una família que les estimi, igual que elles han estimat als seus petitons. La Wutu és una pantereta molt bona i confiada. Li encanta rebre carícies. I això volem per ella… una família que li doni molt d’amor. A més, amb el pèl suau que té… les carícies venen soles! Vols ajudar a la Wutu?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Wutu es otra mami que se ha quedado solita después de que todos sus cachorros ya se han adoptado. Las mamis también tienen derecho a tener una familia que las quiera, igual que ellas han querido a sus pequeños. Wutu es una panterita muy buena y confiada. Le encanta recibir caricias. Y esto queremos para ella… una familia que le de mucho amor. Además, con el pelo suave que tiene… las caricias vienen solas! ¿Quieres ayudar a Wutu?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org