Crazz

  • Any de naixament: agost 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Crazz és una gateta de mida més aviat petita. És molt afectuosa. Es frega entre les cames, posa el cap perquè la toquis i ve corrents a la que t’ajups un moment. Aquesta bonica i molts altres felins adults i dòcils busquen la seva oportunitat. T’esperen a la gatera del refugi! Vine a veure la Crazz!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Crazz es una gatita de tamaño más bien pequeño. Es muy cariñosa. Se frota entre las piernas, pone la cabeza para que la toques y viene corriendo a la que agachas un momento. Esta bonita y muchos otros felinos adultos y dóciles buscan su oportunidad. Te esperan en la gatera del refugio! Ven a ver Crazz!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org