Gordi

  • Any de naixament: juny 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Gordi és un gat molt graciós. És una renúncia de la seva antiga família. Ha passat mesos a la gatera molt espantat, sense deixar-se tocar per ningú. Però de cop i volta, com si hagués entès que aI refugi és un lloc segur on pot tenir una segona oportunitat, ha fet un canvi molt bonic. Ja es comença a deixar tocar i fregar-se les cames de cuidadors i voluntaris. Vine a veure el Gordi! Segur que t’encandiles amb aquesta preciositat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Gordi es un gato muy gracioso. Es una renuncia de su antigua familia. Ha pasado meses en la gatera muy asustado, sin dejarse tocar por nadie. Pero de repente, como si hubiera entendido que en eI refugio es un lugar seguro donde puede tener una segunda oportunidad, ha hecho un cambio muy bonito. Ya se empieza a dejar tocar y frotarse con las piernas de cuidadores y voluntarios. Ven a ver a Gordi! Seguro que te encandilas con esta preciosidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org