Trufa

  • Any de naixament: abril 2011
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Trufa té 10 anys però amb la seva energia no ho sembla! Està a la gatera, bastant amagada, perquè no tolera gaire bé els altres gats. La Trufa busca llar on sigui “gata única” per poder recuperar la confiança i sentir-se segura. Amb la gent és un encant! Sempre busca carícies i es posa a dues potes perquè la toquis. És una monada de gata! Vine a conèixer a la Trufa!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2011
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Trufa tiene 10 años pero con su energía no lo parece! Está en la gatera, bastante escondida, porque no tolera muy bien los otros gatos. Trufa busca hogar donde sea “gata única” para poder recuperar la confianza y sentirse segura. Con la gente es un encanto! Siempre busca caricias y se pone a dos patas para que la toques. Es una monada de gata! Ven a conocer a Trufa!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org