Gato Negro

  • Any de naixament: juny 2015
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Gato Negro només té 3 potes (li van haver d’amputar la seva poteta dreta davantera) però ja ha après a moure’s així i ho fa molt hàbilment. A l’inici es mostra una mica tímid, però quan et coneix és d’aquells que busca el contacte, apropant el cap perquè l’acaronis. És un mimosín fosquet!

Algun gat li fa una mica la guitza i per això sovint s’amaga dins d’una de les casetes de tela que tenim a la gatera dels positius. Ell és un dels positius en immunodeficiència felina (FIV), però com tots, pot fer vida totalment normal.

El Gato Negro és un gat molt bo! I un gran amant de les llaunetes! Serà feliç amb tot aquell que l’estimi tal com és i que el cuidi per sempre! Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2015
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Gato Negro sólo tiene 3 patas (le tuvieron que amputar su patita derecha delantera) pero ya ha aprendido a moverse así y lo hace muy hábilmente. Al inicio se muestra un poco tímido, pero cuando te conoce es de los que busca el contacto, acercando la cabeza para que lo mimes. Es un Mimosín oscurito!

Algún gato le hace un poco la lata y por ello a menudo se esconde dentro de una de las casetas de tela que tenemos en la gatera de los positivos. Él es uno de los positivos en inmunodeficiencia felina (FIV), pero como todos, puede hacer vida totalmente normal.

Gato Negro es un gato muy bueno! Y un gran amante de las latitas! Será feliz con todo aquel que lo quiera tal como es y que lo cuide para siempre! Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org