Mango

Any de naixement: agost 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: mitjà

Vam trobar al Mango al carrer, sol i molt espantat. No es deixava tocar però després de molta estona, es va poder agafar. L’entrada al refugi va ser dolorosa per ell… desubicat i espantat. Però de mica en mica, gràcies a la feina dels educadors del centre, Mango ha començat a confiar en nosaltres i cada dia està més simpàtic i afectuós. És sociable amb altres gossos.

Busquem una família amb paciència per ell. Encara li falta superar una mica la por, però l’amor tot ho cura. I segur que a una llar, ho fa abans. Vols ajudar el Mango?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Encontramos a Mango en la calle, solo y muy asustado. No se dejaba tocar pero después de mucho rato, se pudo coger. La entrada en el refugio fue dolorosa para él… desubicado y asustado. Pero poco a poco, gracias al trabajo de los educadores del centro, Mango ha empezado a confiar en nosotros y cada día está más simpático y cariñoso. Es sociable con otros perros.

Buscamos una familia con paciencia para él. Aún le falta superar un poco el miedo, pero el amor lo cura todo. Y seguro que en un hogar, lo hace antes. ¿Quieres ayudar a Mango?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org