Marty Mcfly

Any de naixement: setembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: mitjà

Vam recollir al Marty Mcfly a les Franqueses del Vallès amb una ferida a la pota i sense xip. Ningú l’ha reclamat. És un gos molt simpàtic i divertit. Però quan passeja es mostra reactiu amb altres gossos. Els nostres educadors ja estan treballant amb ell per corregir aquesta reactivitat. La família que el vulgui adoptar, haurà de continuar les pautes que està seguint al refugi.

Moltes vegades hauríem de saber quina vida han tingut aquests petits per entendre algunes reaccions que tenen. Però de vegades és millor no saber-ho, ja que en molts casos ens trencaria el cor encara més. Per això no els jutgem, només els intentem ajudar a superar el passat i que puguin gaudir d’una família de veritat. Una família que mai els maltractarà ni abandonarà. Vols venir a conèixer el Marty Mcfly?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Recogimos a Marty Mcfly en Les Franqueses del Vallès con una herida en la pata y sin chip. Nadie lo ha reclamado. Es un perro muy simpático y divertido. Pero cuando pasea se muestra reactivo con otros perros. Nuestros educadores están trabajando ya con él para corregir esta reactividad. La familia que quiera adoptarlo, tendrá que continuar las pautas que está siguiendo en el refugio.

Muchas veces deberíamos saber qué vida han tenido estos pequeños para entender algunas reacciones que tienen. Pero a veces es mejor no saberlo, ya que en muchos casos nos iba a romper el corazón aún más. Por eso no los juzgamos, sólo les intentamos ayudar a superar el pasado y que puedan disfrutar de una familia de verdad. Una familia que nunca les maltratará ni abandonará. ¿Quieres venir a conocer a Marty Mcfly?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org