Laietana

Any de naixement: juliol 2018
Sexe: Femella
Raça: Mastí
Mida: gran

Mira quina carona que té! És una gossa adorable! La Laietana és molt noble. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja. Amb altres gossos es porta bé: actualment viu amb un mascle a la gàbia. És una gossa d’aquelles que quan la veus saps que té alguna cosa a dins per donar a tothom. Busquem una bona família per ella, necessita sentir l’escalfor d’una llar. Les hores a la gàbia es fan eternes i els pobres animals del refugi, només volen estar en companyia de voluntaris i cuidadors. Vine a conèixer la Laietana!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mastín
Tamaño: Grande

Mira qué carita que tiene! Es una perra adorable! Laietana es muy noble. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la corretja. Con otros perros se lleva bien: actualmente vive con un macho en la jaula. Es una perra de aquellas que cuando la ves sabes que tiene algo dentro para dar a todo el mundo. Buscamos una buena familia para ella, necesita sentir el calor de un hogar. Las horas en la jaula se hacen eternas y los pobres animales del refugio, sólo quieren estar en compañía de voluntarios y cuidadores. Ven a conocer a Laietana!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org