Lu

Any de naixement: abril 2016
Sexe: Femella
Raça: Metís
Mida: mitjà

La Lu és una gossa molt afectuosa amb la gent i es porta també molt bé amb altres gossos. És una gossa 10! Però al refugi ho està passant malament i ens agradaria trobar una llar per ella al més aviat possible. No volem que sàpiga què és un hivern entre reixes… Vine a veure a la Lu i dóna-li una segona oportunitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2016
Sexo: Femella
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Lu es una perra muy cariñosa con la gente y se lleva también muy bien con otros perros. Es una perra 10! Pero en el refugio lo está pasando mal y nos gustaría encontrar un hogar para ella lo antes posible. No queremos que sepa qué es un invierno entre rejas… Ven a ver a Lu y dale una segunda oportunidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org