Lucky

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: mitjà

Ens quedaríem curts en elogis cap a ell. És un gos molt bo i noble. Passeja genial i és tan adorable! Amb altres gossos és sociable i amb la gent molt i molt amorós.

El Lucky ha tingut la mala sort de ser abandonat, una experiència que cap ésser viu hauria d’experimentar. Però ell té moltes ganes de començar una nova vida i oblidar el seu passat. Ens trenca el cor veure la seva tendra mirada darrere els barrots, però li hem promès que invertirem totes les nostres forces en trobar-li la millor família del món. Vols ajudar el Lucky?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Nos quedaríamos cortos en elogios hacia él. Es un perro muy bueno y noble. Pasea genial y es tan adorable! Con otros perros es sociable y con la gente muy, muy amoroso.

Lucky ha tenido la mala suerte de ser abandonado, una experiencia que ningún ser vivo debería experimentar. Pero él tiene muchas ganas de empezar una nueva vida y olvidar su pasado. Nos rompe el corazón ver su tierna mirada tras los barrotes, pero le hemos prometido que invertiremos todas nuestras fuerzas en encontrar la mejor familia del mundo. Quieres ayudar a Lucky?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org